Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2008 nyarán három jó barát a sok éves súrlódások történte miatt !!! úgy gondolta meg alakítja a panamai jack formációt !!! amibe nem csak a zene tartozik, hanem minden ami szív ügye e három embernek !!! Tirex, John Saxon, janaanagy !!! Tirex kamionozik éjjel nappal zenél !!! John Saxon kamionozik könyvet ír, olykor zenél !!! janaanagy hát ő munkás a javából !!! mellette zenél, fotózik !!! örvend a minden napok apró kis ajándékainak !!! így aztán úgy döntött ez a három vén suhanc, meg alakítják a panamai jack formációt, amibe ezek mind bele férnek !!! természetesen főbb hangsúlyt kap a zene !!! csak hogy ehhez a legnehezebb találni embereket !!! hirdetések feladása után, barátokon keresztül kereste a zenekar a megfelelő embereket !!! dobost hamar sikerült találni !!! Szőke András személyben aki éppen panamai jack székhelyén Újszilváson nagyon nemes gyümölcslevet főz, amiből aztán versenyre kélő pálinka születik !!! ez a három ember gyorsan el is kezdett próbálni !!! hitük szerint, ha már hárman egy összeszokott csapat akkor talán könnyebb lesz találni zenész társakat !!! közelben még az elején hozzájuk csapódott Miniőz, aki szívügyének tekinti jackot, majd így szövegeket ír jack számára !!! így aztán valami kezdett meg indulni !!! teltek a hetek napok hónapok !!! jöttek emberek próbákra, aztán senki nem merte be vállalni a panamai jack formációt !!! közel egy év is eltelt !!! közben próbálta a zenekar egy demót felvenni amihez majd talán ha meg mutatják zenélni vágyó embereknek talán könnyebben rá hajlanak a panamai jack dolgaira !!! ez a demó létre is jött !!! csak hát tovább lépés nem történt !!! jack egy kicsit mintha fel adta volna kűzdelmet !!! ki találták azt, talán valaki fel is énekelhetné a dalokat hiszen a zenék felvannak véve !!! csak ének kellene rá !!! meg is találták ezt az embert aki fel énekelné a dalokat !!! csak mire eljutottak volna eddig jack már nagyon megfáradt !!! aztán jött egy koncert felkérés !!! amire jack azt mondta egy két napot várjonak, ne keljen rögtön választ adni mert jelenleg nincs működő képes zenekar !!! jack rögtön hívta a berényi srácokat !!! Szeder Árva Zsolt , Stoky Tóth Zoltán, akikkel közel két éve nem sikerült még egy közös beszélgetést sem összehozni !!! beszélt nekik a koncert felkérésről !!! a srácok azt mondták jacknak minden képpen vállalja el ezt a koncertet !!! jönnek aztán meg csináljuk !!! sajnos a koncert nem volt, mert a szervező nem bírt várni egy két napot a válaszra !!! így jack közel két hónapja próbált egy jó ízűt a berényi srácokkal következő próba nyakunkon !!! aztán ha jól alakulnak a dolgok jöhet máris egy koncert !!! viszont van itt még egy meglepetés ami hétvégére csapódik !!!

meg volt a meglepetés !!! szeder meg kért egy énekes lányt jöjjön el jack próbára !!! szederen kívül, még egy tag tudta ezt a többi tagnak meglepetés volt !!! bizony meglepetés !!! jack úgy érezte magát a két énekes éneklése alatt mint még eddig soha !!! nagyon feldobja az ének témákat a két énekes szekció !!! így aztán jack hatod magával folytatja a megkezdett utat !!!

majd alig telik el idő megjelenik !!!   http://www.panamaijack.mlap.hu/  mindenki lehetőségéhez mérten tesz azért, hogy haladjon jack a megkezdett úton tovább !!! pörögnek, gyakorolnak, készülnek a következő próbára !!! majd a koncertre !!!

jött egy következő próba !!! ahol jack nem teljesen érezte jól magát hibázott nem tudott odafigyelni a nótákra !!! levegőben volt egy megoldásra váró ügy !!! máris ügyek hiszen még alig kezdtek el együtt muzsikálni !!! a dobos vissza költözött szülő vidékére !!! ami jack székhelyétől igen messze van !!! így senki nem tudja mi lenne a jó !!! jack próbálkozik !!! hiszen a cél érdekében olykor kell nem teljesen simán gördülékenyen működő dolgokat bevetni !!! mivel jack úgy érezte a dobos közeljövőben nem fogja tudni vállalni a szerepet a jack munkáiban !!! így tett egy kísérletet !!! bár elég merész ötlet volt ez részéről !!! meghívott a próbára egy esetleg dobos jelöltet !!! meg kezdődtek a nóták, az új jelölt csak hallgatta nótákat !!! majd a Mr. Alcohol elment egyéb kötelezettségei miatt, úgy ebéd után !!! így marad jack a dobos nélkül az új dobos jelölttel !!! hosszas beszélgetések folytak !!! majd kérdezte jack az új dobos jelölttől van, volna kedve beszállni a jack hadseregbe !!! volt a válasz, srácok ha igazából ti sem tudjátok mit szeretnétek akkor én hogy adjak választ !!! mert bizony dilema az volt elég !!! aztán úgy alakult rövid idő leforgás alatt jack kért kölcsön dobfelszereléshez dolgokat !!! aztán a Mr. Alcohol dobján eljátszottak pár nótát !!! majd aztán elhangzott a varázs szó, jó veled muzsikálni jack részéről dobos felé !!! veletek is, volt a válasz !!!

a történet véget ért !!! egy héttel ezelőtt a próba azért maradt el mert az egyik tagja jacknak előtte este jól elszórakozott, aztán másnap nem tudott jönni próbára !!! ezt még valahogy jack lenyelte !!! majd ma mikor megint próba volt kitűzve !!! egy másik tag azt kérte délután legyen próba, mert délelőtt dolga van !!! jack pár tagja meg érkezett dél körül !!! majd egy másik tagot hívja, hogy lehet vagy sem menni érte mert neki ugyanis nincs mivel kijönni próbára !!! így jack bevállalta azt, hogy kihozza !!! majd van az aki kérte azt, hogy délután legyen próba !!! no őt dél óta nem lehet felhívni telefonon sem, mért nem jött próbára !!! pont őt aki kérte legyen délután próba !!! így aztán jack története a mai nappal bezárul !!! hogy életre kel vagy sem a jövőben, hát nehéz ezt így elképzelni !!! panamai jack most szerintem jó messzire elhúz !!!